No Nonsense HDC

ONS VERHAAL

Als club bestaan we al langer maar sinds 2013 staan we officieel ingeschreven als Vereniging No Nonsense H.D.C. en hebben we een 4 koppig verenigingsbestuur wat ook als dagelijks bestuur functioneert. Er zijn binnen de club meer functies zoals Sergeant at Arms of Road Captain en tevens zitten er leden in verschillende commissies. We hebben een horizontale besluitvorming dus iedereen heeft dezelfde stem en de meerderheid is doorslaggevend.

In het mooie Noord-Hollandse Purmerend hebben we een gezellige clubgarage waar wij elke donderdagavond vanaf 20:00 uur aanwezig zijn en vrienden van de club zijn dan altijd van harte welkom. Onze clubavonden op zaterdag (vanaf 21:00 uur) vermelden we op onze Facebookpagina en schroom niet om contact met ons op te nemen als je voor de eerste keer langs wil komen. We rijden bijna allemaal Harley Davidson maar als club zijn we niet volledig merkgebonden.

Op zaterdag onze vaste clubdag zijn er 's middags ook altijd leden aanwezig en bij redelijk of mooi weer gaan we dan graag een stuk rijden. Als het echt winter is houden we ons op deze middagen voornamelijk bezig met sleutelen en het verbouwen van motoren. In de club zitten verschillende ervaren leden met de nodige knowhow en die zullen deze kennis passievol met je delen. We bouwen wat we zelf mooi vinden, in diverse stijlen en een biertje wordt daarbij zeker niet geschuwd. In de garage zijn alle gereedschappen aanwezig en beschikken we over 2 motorbruggen.

Jaarlijks organiseren we diverse ride outs in Nederland, bezoeken we motorevenementen of gaan we een paar dagen in het buitenland rijden. We respecteren alle motorclubs en onderhouden graag contacten met andere HDC's of MTC's die dezelfde doelstelling hebben als wij. Geen saai leven dus en "adventure before dementia".

We zijn een hechte groep mannen en vrouwen die op een leuke manier van onze gezamenlijke hobby genieten en voor jongeren zonder motorrijbewijs die later willen instromen hebben we de Nono-Crew. Onafhankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en snelle groei van de club is zeker niet belangrijk. Lachen en plezier hebben met elkaar daar gaat om en dat moet zo blijven. DAT ZIJN WIJ NO NONSENSE! ©

RIDING HIGH AND LIVING FREE TO ALL WHO LOVE TO BUILD AND RIDE FAST...